UPPLEV BJÄRE ÅRET RUNT – MARS

Moving March

Bästa tiden för träning är nu

Våren är här! Ta vara på energin som ljuset ger och ge dig ut och träna. Bjärehalvön är ett paradis för löpning, cykling och golf. Dessutom finns fina gym både ute och inne, på alla våra hotell. Under hela mars månad bjuder vi tips, kunskap och inspiration som kickar igång formen. Följ oss i sociala medier och glöm inte packa tajtsen!

Hitta hit och kontakt

FÅ INSPIRATION TILL DIN TRÄNING

Följ oss på Instagram för att hänga med i vad som händer under Moving March.

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

Hitta formen med oss

På alla våra hotell hittar du välutrustade gym med moderna maskiner för konditions- och styrketräning. Du kan även boka en PT för att få tips, råd och skräddarsydda pass. På Torekov Hotell och Hotel Skansen erbjuder vi ledarledda aktivitetspass flera gånger i veckan, gratis för hotellgäster. Tränar du hellre ute i friska luften, finns motionsspår, aktivitetsrundor och utegym.

Läs mer på hotellens hemsidor:

Hotel Skansen – träningspass, gym och löptips

Torekov Hotell – gym, yoga och träningspass

Hotel Riviera Strand – gym och personlig tränare

TOREKOV HOTELL

Träningsweekend i Torekov 16–17/3

Unna dig en helg med fokus på hälsa och ditt välmående! På Torekov Hotell kan du vara med på ett par dagar fulla av energi, kunskap och träningsglädje. Träningspassen varvas med god mat, avkoppling på spa och härligt umgänge. Träningshelgen ges på flera datum.

TaudienTraining träningshelg på Torekov Hotell

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

HOKA Torekov–Båstad 23/3

Heja fram de tappra löparna i Hoka Torekov-Båstad den 23 mars 2024. Loppet är fulltecknat, men du kan kika efter startplatser i Facebookgruppen ”Köp och sälj startplats Hoka Torekov-Båstad”. Kanske blir du en av de lyckliga som får springa Sveriges vackraste traillopp som börjar i Torekovs hamn, vidare längs den steniga kusten, uppför Hovs Hallars branta backar och till målet på stranden nedanför Hotel Skansken.

Läs mer

HOTEL RIVIERA STRAND, BÅSTAD

Rörelseglädje på Riviera

Är ni en familj med myror i brallan? Bege er till Hotel Riviera Strand i Båstad! Här finns gott om plats för rörelse, både inne och ute. Sportland med aktiviteter, biljard, pingis och svanhopp i poolhuset. För att inte tala om en hel skog och strand med äventyr utanför dörren!

Familjeaktiviteter & Sport

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

Vårgolf på Bjäre

Starta golfsäsongen på Bjärehalvön! Här spelar vi redan på ordinarie greener, på banor av hög internationell klass och enastående omgivningar. Boka Golfpaket så får du avsluta golfdagen med värmande bad och närodlade smakupplevelser. En fullträff!

Läs mer och boka golfpaket

HOTEL RIVIERA STRAND, BÅSTAD

Kul på två hjul

Bjärehalvön är som gjord för att cykla på. Lågtrafikerade, backiga vägar för landsvägscyklisten. Trixiga stigar för mountainbike. Närhet till Vallåsen Bike Park för dig som vill köra downhill. Och lättrampade cykelvägar för dig som vill åka på utflykt. Ta med cykelgänget, cykelklubben eller familjen!

Cykla på Bjäre

HOTEL RIVIERA STRAND | HOTEL SKANSEN

Padel och tennis på legendarisk mark

Kom och spela tennis och padel i racketsportens mecka! Här vimlar det av banor och du kan få hjälp av de bästa tränarna inom såväl tennis som padel.

  • » På Hotel Skansen har du centercourten, tennis- och padelbanor direkt utanför dörren. Alla går att boka via hotellet eller Matchi.
  • » På Hotel Riviera Strand har du nära till Båstad Sportcenter (Drivan) med 14 grusbanor och 6 inomhusbanor för tennis, padelbana utomhus samt möjlighet att boka tränare via Båstad Tennissällskap.
  • » Torekov Hotell har två egna hardcourtbanor på hotellets område.

Bild: Johan Lilja

Boka bana på Matchi

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

Träningsweekend i Båstad 20–21/4

Upplev dagar fulla av energi, kunskap och träningsglädje! Under helgen kan du välja mellan en mängd olika träningspass. Det finns något för alla, oavsett ålder och tidigare träningserfarenhet.

TaudienTraining träningspaket på Hotel Skansen

Träningspass i utegymmet

Se filmen där vår personliga tränare Lii Schacht visar ett enkelt träningspass som kör igenom hela kroppen. Ett härligt sätt att komma igång och samtidigt få njuta av den spirande våren!

Se träningsprogrammet

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser