UPPLEV BJÄRE ÅRET RUNT – MARS

Moving March

Bästa tiden för träning är nu

Våren har kommit! Krokusarna sticker upp ur marken och Bjärehalvön spritter av nytt liv. Med ljuset har rörelseglädjen tagit fart och löpstigarna, cykelvägarna och träningslokalerna sjuder av aktivitet.

Under hela mars månad bjuder vi på träningsinspiration, tips, kunskap och erbjudanden som har med träning att göra. Följ oss i sociala medier och kolla in vårens aktiva paket på hotellen. Glöm inte packa tajtsen. Vi ses!

Hitta hit och kontakt

FÅ INSPIRATION & VINN GYMKORT

Följ oss på Instagram för att hänga med i vad som händer under Moving March, och var med och tävla om ett 6 månaders gymkort på ett av våra hotell.

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

HOKA Torekov–Båstad 25/3

Var med i Sveriges vackraste traillopp, Hoka Torekov-Båstad den 25 mars 2023. I vårt Trailrunningpaket ingår härlig njutning efter loppet. Belöna dig med sköna bad på spa, rooftop och kallbadhus. En god middag och en skön natts sömn.

Läs mer och boka

HOTEL RIVIERA STRAND, BÅSTAD

Multisport à la Riviera

Gillar du att röra på dig så har du kommit till rätt ställe! På Hotel Riviera Strand finns gott om plats för sport och aktivitet, både inne och ute. Biljard, pingis, poolhus, fotboll, frisbeegolf med mera. 

Se bilder på allt skoj som finns

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD | TOREKOV HOTELL

20% rabatt på träning i mars

Hela mars månad erbjuder Hotel Skansen 20% rabatt på gymkort (ej Kallbadhus), PT och träningskläder i shoppen. Läs mer

På Torekov Hotell får du 20% rabatt på gymkort under mars månad. Läs mer

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

Träningsweekend med Taudien Training 1–2/4

Upplev dagar fulla av energi, kunskap och träningsglädje! Helgen passar alla, oavsett ålder och tidigare träningserfarenhet. Du har 21 olika träningspass att välja mellan – alltifrån yoga och danspass till löpning och funktionell träning. (Paketet erbjuds flera gånger under året.)

Läs mer och boka

TOREKOV HOTELL

Träningsweekend med Taudien Training 14–15 oktober

Unna dig en helg med fokus på hälsa och ditt välmående! På Torekov Hotell kan du vara med på ett par dagar fulla av energi, kunskap och träningsglädje. Träningspassen varvas med god mat, avkoppling på spa och härligt umgänge.

Läs mer och boka

HOTEL RIVIERA STRAND | HOTEL SKANSEN

Padel och tennis på legendarisk mark

Kom och spela padel eller tennis i Båstad. Det var här padeln startade i Sverige och tennishistorien känner du säker till. Därav finns det gott om banor i Båstad, både inomhus och utomhus, samt de bästa tränarna inom såväl tennis som padel.

På Hotel Riviera Strand kan du boka Padelpaket, som inkluderar banhyra på We Are Padel Båstad.

På Hotel Skansen har du centercourten, tennis- och padelbanor direkt utanför dörren. Alla går att boka via hotellet eller Matchi.

Mitt emellan hotellen ligger Båstad Sportcenter (Drivan), med 14 grusbanor och 6 inomhusbanor för tennis, padelbana utomhus samt möjlighet att boka tränare via Båstad Tennissällskap.

Padelpaket på Hotel Riveira Strand

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

Vårgolf på Bjäre

Bjärehalvön är ett paradis för golfare. Banor av hög internationell klass, med olika karaktär och enastående miljö. Boka Golfpaket så får du avsluta golfdagen med värmande bad och närodlade smakupplevelser.

Läs mer och boka golfpaket

HOTEL RIVIERA STRAND, BÅSTAD

Kul på två hjul

Bjärehalvön är som gjord för att cykla på. Lågtrafikerade, backiga vägar för landsvägscyklisten. Trixiga stigar för mountainbike. Närhet till Vallåsen Bike Park för dig som vill köra downhill. Och lättrampade cykelvägar för dig som vill åka på utflykt. Ta med cykelgänget, cykelklubben eller familjen!

Cykla på Bjäre

HOTEL SKANSEN

YOGA GAMES BÅSTAD 22–24 SEPTEMBER

För andra året i rad kommer Skandinaviens största yogaevent till Hotel Skansen, den 22–24 september 2023. Boka Yoga Games hotellpaket på Hotel Skansen så bor du mitt i yogabubblan.

Läs mer och boka Yoga Games hotellpaket

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser