Golf på Bjärehalvön

Golf

Spela golf på Bjärehalvön

Bjärehalvön är utan att överdriva ett paradis för golfare. Här spelar du på fantastiska banor i spektakulär miljö med böljande landskap och öppna vyer över havet. Bara i Florida ligger banorna tätare och med Båstad som utgångspunkt hittar du över 100 golfhål fördelat på flertalet unika banor inom drygt 10 minuters bilväg. Det gynnsamma klimatet förlänger säsongen och ofta går det att spela på sommargreener så gott som hela året.

Boka golfpaket på något av våra hotell, så blir golfresan ren njutning. Efter en dag på banan väntar kylda drycker, vällagad mat, varma bad och härlig atmosfär.

Välkommen till Bjärehalvön – golfens självklara mötesplats i Norden!

Hitta hit och kontakt

Våra tre hotell erbjuder golfpaket med greenfee på Torekov GK, Båstad GK, Bjäre GK, Åkagårdens GK, Äppelgårdens GK, Woodlands G&CC och Rya GK.

Läs mer och boka:

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser