UPPTÄCK BJÄRE ÅRET RUNT – NOVEMBER

Spavember

Njutningsfull november med spa

Ssscchh… Lyssna. Stanna upp och känn efter vad du egentligen behöver. Kanske lite värme? Massage? Lugn och ro? Vare sig du längtar efter avslappning och återhämtning, eller rörelse och stimuli, är spa en bra plats att börja på. Vi skräddarsyr behandlingar, träningsprogram och väljer ut produkter som passar just din hy, din kropp och dina behov.

Välkommen att läsa om våra olika spaupplevelser och ta del av månadens erbjudanden på spa.

Hitta hit och kontakt

Följ våra hotell på Instagram för att få inspiration och tips om en njutningsfull november.

@hotelskansen | @rivierastrand | @torekovhotell

TOREKOV HOTELL

Spa, avkoppling och rekreation i Torekov

Mitt ute i den skånska myllan bland böljande backar och havets brus, har du ditt lilla paradis. På Torekov Hotell kan du koppla av i lugn och ro med kalla och varma bad, både ute och inne, morgonyoga, välgörande behandlingar och konditionspass ute i naturen.

Spa och träning på Torekov Hotell

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

Skansens Spa med rooftop och kallbadhus

Hotel Skansens spavärld består av tre olika delar. Den börjar längst in i vinterträdgården, sträcker sig ända upp på taket och 60 meter ut i havet. En värld av njutning, där du kan röra dig mellan olika upplevelser och hitta din egen favorit. Njut av varma och kalla bad, välgörande behandlingar, träning och infraröd bastu.

Läs om Hotel Skansens spa

HOTEL RIVIERA STRAND

Familjespa på Riviera

På Hotel Riviera Strand välkomnar vi barn i alla åldrar till poolhusets varma bad. Här kan ni checka in vid strandkanten för att bada, bubbla och basta. Luta er tillbaka i de japanska utomhuspoolerna och se tallarnas stilla vajande i havsvindarna.

Bad och värme för alla åldrar

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN

Erbjudande: exklusiva spaprodukter på köpet

Passa på och unna dig en värmande spadag mitt i höstrusket. Boka ett dagspapaket, så får du en necessär med produkter från Elemis på köpet – värde 817 kronor. Gäller i november 2023 på Torekov Hotell och Hotel Skansen.

Boka dagspapaket på Hotel Skansen

Boka dagspapaket på Torekov Hotell

HOTEL SKANSEN

Ny energi med kalla bad

På Hotel Skansen har du Båstads ikoniska kallbadhus direkt utanför dörren. Sextio meter ut i havet väntar heta bastubad och iskalla havsdopp. Ju kallare desto bättre, säger de som vet. Läs mer om kallbad på Hotel Skansens hemsida.

Läs mer om kallbad

TOREKOV HOTELL

Nyhet i Torekov: Microneedling

Nålpennan från Powerlite behandlar effektivt åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor, hudbristningar och håravfall. Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Det upplevs dessutom mindre smärtsamt och inga skador på huden.

Läs mer och boka

Träning och rekreation

På alla våra tre hotell hittar du välutrustade gym både inomhus och utomhus. Du kan även vara med på aktivitetspass som yoga och cirkelträning, eller boka tid med en personlig tränare. Entré till gym och aktivitetspass är gratis för hotellgäster.

Se träningspass för utegymmet med PT Lii

Sätt guldkant på tillvaron

Unna dig lite lyx en kall novemberdag. Ladda batterierna inför jul och nyår. Njut i mysiga spamiljöer med naturen runt knuten. Varva bad, bastu och rekreation med promenader och havsbris. När dagarna blir kallare, är det desto ljuvligare att sjunka ner i ett varmt bad ...

Dagspa och spapaket

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser