UPPLEV BJÄRE ÅRET RUNT – JULI

Game, Set, July

Fest, glam och grand slam

Juli på Bjärehalvön är lika med tennis, fest, musik och event. Men ingen match utan break. Mellan seten kan du hämta andan på stranden, i naturen eller koppla av på spa. Smashing!

Hitta hit och kontakt

Vinn biljetter till sommarens evenemang! Följ oss i sociala medier för att vara med i tävlingarna som släpps i början av juli.

@hotelskansen | @rivierastrand | @torekovhotell

VECKA 28–29 I BÅSTAD

Nordea Open – Tennisveckorna

Tennisveckorna i Båstad är något som verkligen måste upplevas på plats och är en av de absoluta höjdpunkterna under året. Se världsstjärnorna göra upp på centercourten i den 75:e upplagan av Nordea Open. Årets stora tennisfest börjar med damerna den 10–15 juli (vecka 28) och avslutas med herrveckan den 17–23 juli (v 29). Dessutom massor av kringarrangemang och happenings för alla åldrar.

Nordea Open

19 JULI I BÅSTAD

Sunset Tennis

Publikfavoriten Sunset Tennis gör comeback med en av Nordea Opens toppseedade spelare, som spelar sin inledande match i huvudtävlingen. Det blir en magisk kväll i skymningsljus som inleds med musikunderhållning av Måns Zelmerlöw.

Sunset Tennis

MÅNDAGAR PÅ PAPAS

Livekonserter i Papas Garden

Kom och häng i Papas sköna trädgård, när Sveriges hetaste artister är på plats. Boka konsertpaket på Hotel Skansen eller köp biljett på Papas hemsida.

Program:
Mån 3 juli MOLLY HAMMAR
Mån 10 juli SARAH DAWN FINER
Mån 17 juli ERIC GADD
Mån 24 juli LISA EKDAHL
Mån 31 juli JILL JOHNSON
Mån 7 aug CORNELIA JAKOBS

Papas Garden

13–16 JULI PÅ NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR

Konserter på Norrvikens scen

Välkommen till Norrvikens Scen – på den vackraste av platser, Norrvikens trädgårdar i Båstad.

13 juli: SMITH & TELL
14 juli: NIKLAS STRÖMSTEDT & MARTIN STENMARCK
15 juli: TOMMY KÖRBERG
16 juli: MUSSE & HELIUM / DOLLY STYLE

Evenemang på Norrviken

25 JULI PÅ PAPAS

Comedy Carnival

Cirkusdirektörerna Henrik Nyblom, Petrina Solange och Magnus Betnér bjuder in till en färgsprakande standupupplevelse och kommer till Båstad. Vid sin sida har trion ett gäng handplockade komiker och på Papas Garden har man med sig ingen mindre än Henrik Schyffert!

Comedy Carnival

29–30 JULI I BÅSTAD

Diggiloo

Gör dig redo för en solsäker upplevelse och ett hejdundrande jubileumskalas 2023, med extra allt och massor av överraskningar på scen. Annars är Diggiloo precis som vanligt – det vill säga sprängfyllt av hits, humor och spelglädje, som alltid på centercourten i Båstad.

Diggiloo

Ravinen kulturhus m.fl. platser

IN BETWEEN MUSIC FESTIVAL 11–16/7

Välkommen till en festival för all fantastisk musik som ligger mellan genrerna, och lika välkommen till den fantastiska landsbygden utanför Ängelholm och Båstad i Skåne!

Läs mer

Bjäre Härads Hembygdspark

HANTVERKSMÄSSAN 28–30/7

Hantverksmässan i Båstad har med sina över 30 år på nacken vuxit till att bli en av Skandinaviens största hantverksmässa. Ta del av hantverk av både modern och tidlös design. Botanisera, titta, smaka och prova på att själv skapa. Bild: Sabina Morin Studio.

Läs mer

Sommaren på Sand Frontcourt

På Sands framsida kan du njuta av dagarna och kvällarna på bästa läge i hjärtat av Båstad. Utomhusbar, happenings, skön musik och en meny med svalkande drycker och somriga smaker.

Sommarens event på Sand Frontcourt

NORRVIKEN

Sommarmorgon med Hasse & Monica 28/6

I Hasses Glada Trädgård på Norrviken bjuder Hasse Andersson och Monica Forsberg på lite sång, lite lek och lite att lära sig! Du hänger väl med?
28 juni – Sjörövartema
5 juli – Troll & prinsesstema

Läs mer och boka biljett

Hotel Riviera Strand

Trubadur och musikquiz

Måndagar och torsdagar under veckorna 26, 27 och 29–31 kan du jazza loss till trubadur – i loungen eller på innergården på Hotel Riviera Strand, beroende på väder. Torsdagar 20.00 ställs musikkollen på prov med ett roligt musikquiz.

Läs mer

Vinn evenemangsbiljetter

Vinn biljetter till några av sommarens mest populära event. Följ våra hotell på Instagram för att vara med i tävlingarna som släpps i juli.

@hotelskansen | @rivierastrand | @torekovhotell

Tävla på Instagram

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser