UPPLEV BJÄRE ÅRET RUNT – JULI

Game, Set, July

Fest, glam och grand slam

Juli på Bjärehalvön är lika med tennis, fest, musik och event. Men ingen match utan break. Mellan seten kan du hämta andan på stranden, i naturen eller koppla av på spa. Smashing!

Hitta hit och kontakt

Vinn biljetter till sommarens tennis! Följ oss i sociala medier för att vara med i tävlingarna som släpps i början av juli.

@hotelskansen | @rivierastrand | @torekovhotell

VECKA 28–29 I BÅSTAD

Nordea Open – Tennisveckorna

Tennisveckorna i Båstad är något som verkligen måste upplevas på plats och är en av de absoluta höjdpunkterna under året. Se världsstjärnorna göra upp på centercourten i den 76:e upplagan av Nordea Open. Årets stora tennisfest börjar med damerna den 8–13 juli (vecka 28) och avslutas med herrveckan den 15–21 juli (v 29). Fri entré till damveckan. Dessutom massor av kringarrangemang och happenings för alla åldrar.

Nordea Open

17 JULI I BÅSTAD

Sunset Tennis

Publikfavoriten Sunset Tennis med tennis i världsklass och livemusik på centercourten. Det blir en magisk kväll i skymningsljus. Det kommer finnas ett Food Court-område där det serveras mat och dryck.
Foto: Johan Lilja

Program och köp biljetter

MÅNDAGAR PÅ PAPAS

Livekonserter i Papas Garden

Kom och häng i Papas sköna trädgård, när Sveriges hetaste artister är på plats. Boka konsertpaket på Hotel Skansen eller köp biljett på Papas hemsida.

Program:
Mån 1 juli MÅNS ZELMERLÖW
Mån 8 juli THOMAS DI LEVA
Mån 22 juli ERIC GADD
Mån 29 juli VIKTOR NORÉN
Mån 5 augusti PETRA MARKLUND

 

Papas Garden

NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR

Konserter på Norrvikens scen

Se några av Sveriges mest populära artister i sommar på vackra Norrvikens scen. Här spelar bland annat:
Sven Ingvars 10/7
Timbuktu 11/7
Orup 12/7
Tommy Körberg 13/7
Dolly Style 14/7

Hembygdsparken i Boarp

HANTVERKSMÄSSAN I BOARP 26–28/7

Hantverksmässan i Båstad har med sina över 30 år på nacken vuxit till att bli en av Skandinaviens största hantverksmässa. Ta del av hantverk av både modern och tidlös design. Botanisera, titta, smaka och prova på att själv skapa.
Bild: Hantverksmässan

Läs mer

Sommaren på Sand Frontcourt

På Sands framsida kan du njuta av dagarna och kvällarna på bästa läge i hjärtat av Båstad. Utomhusbar, happenings, skön musik och en meny med svalkande drycker och somriga smaker.

Sommarens event på Sand Frontcourt

APELRYDSLADAN, RAVINEN, BJÄRES KYRKOR

Båstad Kammarmusikfestival, 24–29 juni 2024

Båstad Kammarmusikfestival 2024 välkomnar årets besökare till ett centraleuropeiskt kalejdoskop av kompositioner. Totalt är det 60 medverkande på en vecka, vilket bäddar för en oförglömlig fest! Konserterna arrangeras i konsertsalar och kyrkor runt om på Bjärehalvön.
Bild: Musica Vitae. Foto: Lina Alriksson.

Program Båstad Kammarmusikfestival

NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR

Sommarmorgon med Hasse & Monica, 2 juli 2024

Ta med picknickfilten och slå dig ner i grönskan på Norrvikens Trädgårdar. Det kommer bjudas på lite sång, lite lek och lite att lära sig! Du hänger väl med? Den 2 juni blir det fokus på småkryp. Samma dag firas även Biets dag på Norrviken. Biodlare demonstrerar hur man slungar honung och berättar om sitt arbete. Spännande!

Läs mer och köp biljett

Hotel Riviera Strand

Nybyggda utomhuspooler

Nu har Hotel Riviera Strand inte bara ett pooolhus utan även ett stort härligt utomhuspoolområde. Här kan du sträcka ut dig i en stor pool, lata dig på soldäcket och låta barnen leka i plaskpoolen.

Läs mer

HUSET VID HAVET

Det är fest på "nya" Pepe's Bodega

Det anrika nöjesparadiset Pepe’s Bodega har under vintern genomgått en omfattande ombyggnation och har precis öppnat upp igen. Hela det gamla Warmbadhuset har renoverats och fått ny inredning: nattklubben LOFT, mytomspunna kristallrummet, restaurang Papas och klassiska Pepe’s Bodega. Välkommen till sommaren bästa vibes på Sveriges snyggaste nattklubb!

Besök pepesbodega.se

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

NEST - OPEN AIR ROOFTOP BAR

På Nest njuter du under öppen himmel i höjd med trädtopparna. Här serveras svala drycker och somriga rätter med vidsträckt utsikt över havet.

Läs mer

Norrvikens Trädgårdar

The Aurora 5–7 juli

Under dessa dagar kommer några av världens mest sällsynta bilar till Norrviken, från ikoniska klassiska bilar till moderna hyperbilar att visas upp. Ett tillfälle som positionerar Skandinavien på den internationella arenan för samlarbilar.

Läs mer om eventet

Vinn evenemangsbiljetter

Vinn biljetter till tennisen under herrveckan. Följ våra hotell på Instagram för att vara med i tävlingarna som släpps i juli.

@hotelskansen | @rivierastrand | @torekovhotell

Tävla på Instagram

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser