Båstad

Hotel Riviera Strand

Båstad

Havsnära familje- och konferenshotell

Välkommen till vårt klassiska badortshotell från 1930-talet, vid den finkorniga sandstranden som kallades Sveriges Riviera. Stranden följer Laholmsbukten och är Sveriges längsta sandstrand. Här kan du bada både direkt från stranden men också från badbryggor som görs i ordning sommartid.

Stranden och havet är också platsen för massor av uteaktiviteter, lek och skoj för hela familjen. Det strandnära läget ger dig naturligtvis möjlighet till vattensporter som kitesurfing, segling, optimistjolle för de mindre, havskajak, SUP och surfing – precis som det ska vara på ett strandhotell.

Malenskogen som ligger precis vid hotellområdet genomkorsas av stigar och motionsspår kantade av tallar och lövskog. Fågellivet i området är både rikt och spännande och från hotellet kan du höra ett rogivande fågelkvitter stora delar av året. Stensån som rinner precis bakom hotellområdet är klassad som riksintresse på grund av sina lax- och öringsstammar. Fiskekort behövs för att fiska, och det kan du lösa här.

Hit till Hotel Riviera Strand har folk sökt sig genom åren för att hitta den perfekta blandningen av lugn och aktivitet, i en miljö som känns både avslappnad och lyxig. De arkitektoniska särdragen har vi vårdat ömt även om hotellet har genomgått en föryngring – både vad gäller byggnader och målgrupper. Nu är vi ett bekvämt familjehotell, där både barn och vuxna trivs.

Hitta hit och kontakt

Riveravägen 33
269 33, Båstad
Sverige

+46 431-785 00
info@rivierastrand.se

Hotellklass

Faciliteter

145 lägenhetssviter

650 bäddar

11 konferenslokaler i olika storlekar för 2-120 personer

Grupper mellan 150-220 personer förvandlar vi vår restaurang till ett stort mötesrum

Många stora och små loungeytor att utnyttja för möten och samtal

Poolhus med stor inomhuspool, plaskpool och bastu

300 kvm trädäck utomhus med japanska utomhusbad och vilstolar

Boka vistelse

Hotel Riviera Strand

Nybyggda utomhuspooler

Nu har Hotel Riviera Strand inte bara ett pooolhus utan även ett stort härligt utomhuspoolområde. Här kan du sträcka ut dig i en stor pool, lata dig på soldäcket och låta barnen leka i plaskpoolen.

Läs mer

Weekend- och hotellpaket

ERBJUDANDE OCH PAKET

Lyx är att slippa fix. Med våra paketerbjudanden behöver du bara bestämma dig för vad du vill göra, så ordnar vi det. Vill du umgås med barnen? Chilla vid poolen? Spela golf? Eller bara ta det lugnt och äta säsongens bästa mat?

Jag vill se aktuella erbjudanden

Hotel Riviera Strand

Sporta vid strandbrynet

Hotel Riviera Strand är som gjort för aktivitet, med ett läge som slår det mesta. Passa på och ta en walk and talk med sand mellan tårna. En bensträckare med rundpingis, avec med 8-boll och recap i poolen. Hyr cyklar och testa den nyinvigda MTB-leden. Paddla SUP på havet. Eller gå och fiska – andas in, andas ut.

Aktiviteter på Hotel Riviera Strand

Upptäck mer

Mat och dryck

GRAM Group erbjuder ett brett utbud av restauranger värda att besöka i samband med din vistelse hos oss. Här möts storslagen havsutsikt och modern matlagning, med fokus på råvaror efter säsong och från lokala leverantörer.

Upptäck alla våra restauranger

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser