Möten och event

Möten och event

Nytta med nöje

Låt dig inte luras av de pittoreska kullerstensgatorna och nyponrosbuskarna vid havet. Innanför väggarna på våra hotell hittar du en högpresterande mötesanläggning för flera hundratals hårt arbetande deltagare.

Men en konferens hos oss är inte bara arbete. Det är något extra. Något som får våra grupper att komma tillbaka igen och igen. Det kan vara morgondoppen i Kallbadhuset. Det kan vara atmosfären. Det kan vara alla möjligheter kring mat och aktiviteter. Eller våra hängivna konferensmedarbetare, som får allt att bara flyta.

Boka möten, konferenser och event

Konferensbokningen

+46 431 55 82 88
info@gramgroup.se

Direktkontakt

Andreas Andersson

Försäljningschef, GRAM Group

+46 70 508 19 82 / andreas.andersson@gramgroup.se

Helle Fromberg Hammarström

Sales Manager Intl & PR, GRAM Group

+46 703-693 412 / helle.fromberg@gramgroup.se

Petra Majs Nordberg

Sales Manager, GRAM Group

+46 73 060 56 28 / petra.majs@gramgroup.se

Kreativa möten

Konferenspaket anpassade för alla behov

Lämna kontoret och låt idéerna växa i avslappnade miljöer vid havet, omringad av natur, frihet och vackra omgivningar. Hit ska ni komma för lägets skull, för interiörerna i modern stil, maten och den höga komforten. Vi har något som passar alla behov.

Kontakta oss

Snabbfakta anläggningar

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser