UPPLEV BJÄRE ÅRET RUNT – FEBRUARI

SMAK

Smak av hav, natur och lyx

Upplev Båstad och Bjärehalvöns spännande smaker. På alla tre hotell finns mycket att upptäcka och varje plats har sin egen själ och hjärta. Under februari har vi extra många smakupplevelser att bjuda på. Vad sägs om afternoon tea tillagad av Sveriges bästa Konditor, winemaker’s dinner, vinprovning eller söndagsbrunch med piano.

Läs mer om smakfulla februaridagar där du kan uppleva en kavalkad av rena smakupplevelser för alla sinnen.

Hitta hit och kontakt

TÄVLA OCH VINN

Under februari kan du tävla på Instagram om ett smakfullt middagspaket på våra hotell.

  • Tävla med @torekovhotell och vinn en 3-rätters meny för två personer i Bistron
  • Tävla med @hotelskansen och vinn en 3-rätters meny för två personer på Sand.
  • Tävla med @rivierastrand och vinn en 3-rätters meny för två personer på Restaurang Riviera

Winemaker's Dinner 24–25/2 Sand, Hotel Skansen

Vill du smaka fantastiska viner och veta mer om den spännande familjen Antinori, vinmakare sedan 26 generationer. Slå dig ner vid chef’s table och njut av en femrätters meny och viner under ledning av Alessandro Leone från Antinori.

LÄS MER OCH BOKA

Afternoon tea med Årets Konditor 11/2, Restaurang Riviera

Den 11 februari är du välkommen på Afternoon tea på Restaurang Riviera. Menyn är komponerad och tillagad av Kasper Kleihs, Årets Konditor 2021.

Här bjuds på en smakpalett där alla sinnen får ta plats och där detaljer fångar uppmärksamheten och höjer upplevelsen som är både delikat, unik söt och salt. FULLBOKAT. Håll utkik efter nästa datum.

LÄS MER

Mousserande vinprovning 14/2 Bistron, Torekov Hotell

Hitta din mousserande favorit. Smaka, lyssna titta och dofta på olika typer av bubblor. En exklusiv vinprovning med fokus på  mousserande vin. Vi pratar vinhistoria, tillverkningsmetoder och vilka specifika druvor som passar till dessa viner. Vinprovningen avslutas med en 2-rätters meny med passande vin.

LÄS MER OCH BOKA

Bjäre Asado 18/2, Sands Bakficka

Upplev Bjäres fantastiska lokala råvaror, med kött och rött från gårdar i trakten. Välkommen till en kväll med närproducerat kött och vin från lokala vingårdar.

LÄS MER OCH BOKA

Italiensk vinprovning 4/3 Bistron, Torekov Hotell

Du får prova fem olika viner tillsammans med vår italienska sommelier Pasquale. Provningen avslutas med en tvårätters meny med vin.

BOKA PLATS

Söndagsbrunch & Piano 26/2 Sand , Hotel Skansen

Söndagsbrunchen gör nypremiär och bjuder på läckerheter och pianounderhållning med Kalle Lönn.

Brunchen kommer serveras sista söndagen i varje månad.

LÄS MER OCH BOKA

Med skafferiet runt knuten

Vi stolta och glada över vårt nära samarbete med Bjäres bönder. Här berättar Robbin Almén, F&B Manager på GRAM Group, varför Bjäres råvaror är de bästa.

Se video

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser