UPPLEV BJÄRE ÅRET RUNT – FEBRUARI

Smakfull februari

Kittla smaklökarna

Sätt guldkant på vintern med spännande smaker från Bjärehalvön. I februari finns det extra många smakupplevelser att ta del av. Vad sägs om Det Stora Tårtkalaset på Restaurang Riviera – med en av Sveriges främsta konditorer, Jazzmeny på Mr G eller premiär av ett helt nytt gastronomiskt koncept på Sand: Chef’s Area.

Hitta hit och kontakt

SMAKFULLT PÅ INSTAGRAM

Följ våra hotell på Instagram för att inte missa vinterns kulinariska höjdpunkter.

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

Jazzkväll på Mr G 3/2

Välkommen till en magisk afton när Jazz Child från Köpenhamn spelar på Mr G. Boka jazzmeny så är du garanterad en sittplats och serveras en ”sharing style”-middag med tilltugg och något matigt.

Läs mer och boka

HOTEL RIVIERA STRAND

Det Stora Tårtkalaset 4/2

På Hotel Riviera Strand bjuder vi in till brunch med tårtkalas signerat stjärnkonditorn Daniel Roos. Daniel är en av Sveriges främsta konditorer, känd för att ha lagat desserten till kronprinsessans bröllop och Nobelbanketten ända sedan 2014.

Läs mer

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

Premiär 14/2: Chef's Area på Sand

Tycker du om god mat och uppskattar historien bakom vad som ligger på tallriken? Då får du inte missa det nya konceptet Chef’s Area på Sand, med stjärnkocken Matilda Ewaldh som ciceron. Premiär på Hotel Skansen den 14 februari.

Läs mer och boka

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

Nyöppning på Sand

Efter en tids renovering har Hotel Skansens restaurang Sand äntligen öppnat igen. I stora drag kommer du känna igen dig, men interiören har uppdaterats med nya inslag såsom en välfylld vinvägg, en ombyggd bar och nya sittplatser.

Se nya bilder från restaurangen

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

Bjäre – världens godaste drink

Har du testat Bjäre än? Världens godaste drink, om du frågar oss. Gin som bas med fräschör från grapefrukt, rabarber och lite blommighet av fläderblommor. En ren njutning, som vunnit pris i världens största bartendertävling World Class 2022, och nu serveras på alla våra hotell.

Mer om drinken för dig som testat allt

Torekov Hotell

Smaker av svenska landskap

Ljuvliga smaker i Bistron när våra gäster bjuds på 4 eller 6 serveringar från en meny inspirerad av våra svenska landskap, skogar, vatten och gårdar. Upplevelsen är både uppfriskande, sofistikerad och påhittig – en smakupplevelse för alla sinnen.

Titta in på våra menyer

HOTEL SKANSEN

Bjäre Vin & Dryckesfestival – sätt kryss i kalendern

Den 8 juni 2024 slår vi upp dörrarna till andra upplagan av Bjäre Vin- & Dryckesfestival. Ett evenemang som samlar besökare, lokala vinmakare och dryckesproducenter, samt importörer från Sveriges alla hörn – för att prata och smaka vin och dryck i ett underbart somrigt Båstad.

Se bilder från förra årets festival

Med skafferiet runt knuten

Vi stolta och glada över vårt nära samarbete med Bjäres bönder. Här berättar Robbin Almén, F&B Manager på GRAM Group, varför Bjäres råvaror är de bästa.

Se video

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser