UPPLEV BJÄRE ÅRET RUNT – SEPTEMBER

September Summit

Hitta ny energi och inspiration tillsammans

Hösten är lika med nystart. Kom till Bjärehalvön för att skapa nya planer, mål och samarbeten. Kanske tillsammans med kollegorna på en kickoff. Eller med vännerna på en träningsweekend. Eller varför inte på egen hand. Kom hem med ny energi, inspiration och stärkta relationer – kanske till och med några nya vänner.

Hitta hit och kontakt

Kom till Bjärehalvön och inspireras av havet, atmosfären och de vackra omgivningarna.

Boka ett paket | Boka konferens

HOTEL SKANSEN

YOGA GAMES BÅSTAD 22–24 SEPTEMBER

För andra året i rad kommer Skandinaviens största yogaevent till Hotel Skansen, den 22–24 september 2023. Boka Yoga Games hotellpaket på Hotel Skansen så bor du mitt i yogabubblan.

Läs mer och boka Yoga Games hotellpaket

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

Jorden runt på 18 hål

Bjärehalvön brukar kallas ett paradis för golfare. Ingenstans ligger banorna så tätt, förutom i Florida. Här kan du spela på parkbanor med brittisk prägel, på böljande kullar à la Toscana och karga kusthedar som för tankarna till Skottland.

Läs mer och boka golfpaket

HOTEL RIVIERA STRAND

Cykelträning på Bjäre

Bjärehalvön är som gjort för cykling. Det vimlar av lågtrafikerade asfaltvägar, branta stigningar och små byar med läckra smakstopp och magiska vyer. Ta med cykelgänget eller hela klubben och utmana varandra i Hallandsåsens backar!

Boka Rivieras Cykelpaket med träningsgänget

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

Oförglömliga havsäventyr

Med hjälp av vår aktivitetspartner Spirit Event kan ni uppleva häftiga aktiviteter både till havs och på land. Ett favorittips är att åka på sälsafari i RIB-båt till Hallands Väderö. Fantastiskt är bara förnamnet!

Läs på Spirit Events hemsida

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

Träningsweekend i Båstad 20–21/4

Upplev dagar fulla av energi, kunskap och träningsglädje! Under helgen kan du välja mellan en mängd olika träningspass. Det finns något för alla, oavsett ålder och tidigare träningserfarenhet.

TaudienTraining träningspaket på Hotel Skansen

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

Upptäck Bjäres vingårdar och lokala viner

Åk på vinresa till vinlandskapet Bjärehalvön! Lär känna Bjäres närproducerade viner genom ett besök i våra restauranger, en vinprovning eller en rundtur till vingårdarna.

Vinresa på Bjärehalvön

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

Kickoff i naturen

I naturen tänker man bättre och kaffet smakar godast. Därför har vi skapat ett konferenspaket med matsäck inkluderad för er som vill uppleva Bjärehalvöns vackra natur under besöket. Säg hur länge ni vill vara ute, så ger vi gärna tips på turer.

Boka Outdoorkonferens på:

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

Konferens med uppiggande bad

Varva effektivt arbete med värmande bad och kalldopp i havet. Teamstärkande, avkopplande och uppiggande!

Boka konferens med bad på:

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

Möte med det lilla extra

Unna er det lilla extra på konferensen. En lyxig middag på kvällen och särskilt uvalda viner gör mötet extra minnesvärt.

Boka Konferenspaket Extra Ambiance på:

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser