Möte med vinterbad

VARMA OCH KALLA BAD I MAGISK MILJÖ

Ta med kollegorna på en uppfriskande upplevelse. Visste du att ni kan hoppa ner i så mycket som 16 olika bad på våra tre hotell i Båstad och Torekov? Alltifrån iskalla vakar och havsbad, till varma källor och bubblande pooler.

Hitta hit och kontakt

GRAM konferensbokning

Boka möten, konferenser och event

+46 431 55 82 88 / info@gramgroup.se

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

KALLA HAVSBAD & UPPLYFTANDE SPA

På Hotel Skansen har du Båstads ikoniska kallbadhus direkt utanför dörren. 60 meter ut i havet väntar varma bastubad och uppfriskande havsdopp. Ju kallare desto bättre, säger de som vet.

Vill du hellre sänka ner kroppen i 38 graders värme, samtidigt som du blickar ut över havet, ska du besöka Rooftop. Eller hitta lugnt och ro på spa, där japanska bad och en klöverformad inomhuspool väntar.

Spa, rooftop och kallbad på Hotel Skansen

TOREKOV HOTELL

VARMA BAD & ISKALLA DOPP, INNE OCH UTE

På mysiga Torekov Hotell kan du njuta av kalla och varma bad, både ute och inne. Den vågade värmer sig först i bastuhuset på terrassen och hoppar sedan ner i stora poolen, som vintertid håller 10 grader. Varva värme och kyla i varma pooler utomhus och inomhus, olika bastutyper och isvak.

 

Titta in i Torekov Hotells spa

HOTEL RIVIERA STRAND

Vinterbad på Riviera

På Hotel Riviera Strand kan ni basta och bada i poolhuset. Sjunka ner i stilla japanska utomhusbad med rogivande utsikt mot tallar och strand. De mest vågade traskar ner i sina badrockar till strandkanten och tar ett kalldopp i havet. Ett välkommet break i dagens mötesagenda.

Pool och relax på Hotel Riviera Strand

Vinterbad med Linda Ahlgren

Linda Ahlgren, författare till ”Kalla bad”, berättar om tjusningen med kalla vinterbad.

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser