UPPTÄCK BJÄRE ÅRET RUNT – APRIL

Back to nature

Ut och njut i lövsprickningens tid

Skaka av dig vinterdammet, sätt på ett par sköna skor och ge dig ut i Bjärehalvöns natur. Här finns mängder av naturupplevelser – av skiftande slag, enkla att nå och som passar alla åldrar. På vår lilla halvö, en yta av ungefär 10×10 km, hittar du inte mindre än 13 olika naturreservat, 130 km markerad vandringsled, 132 golfhål, cykling i världsklass och utsikter to die for.

Hitta hit och kontakt

Följ oss på Instagram för vårinspiration, tävlingar och happenings!

@hotelskansen | @rivierastrand | @torekovhotell | @gramgroup.se

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

VÅRENS VANDRINGSPAKET

Gå ut i naturen när bokskogen slår ut i en skir grönska, vitsippemattorna breder ut sig på Hallands Väderö och triften färgar strandängarna rosa. Våren är en omtumlande vacker tid på Bjärehalvön som bara måste upplevas. Boka ett vandringspaket så ingår matig picknickryggsäck, karta och varma bad efter turen.

Se alla vandringspaket

HOTEL RIVIERA STRAND

Vandra med barn

Ut på tur, aldrig sur! Det gamla talesättet stämmer och sätter piff på den gråaste dag. I alla fall så länge man mäter vandringen i lek och inte i meter. Låt nyfikenheten visa vägen – vi kan lova att där blir många roliga stopp längs stigen!

Turtips till barnfamiljen

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD | TOREKOV HOTELL

Vandra från kust till kust

Vandra längs med kusten mellan Båstad och Torekov, samtidigt som du bor bekvämt, går på spa och äter gott på två olika hotell under din färd. I Kust till kust-paketet ingår en övernattning på Torekov Hotell och en på Hotel Skansen i Båstad. (Foto: Louise Nordström Pettersson)

Boka Kust till kust-paketet

Därför ska du vandra på Bjärehalvön

Vad är det som gör Bjärehalvön till en så fantastisk destination för vandring? Förutom att det är en sällsynt vacker plats, med över 130 kilometer markerade vandringsleder och hav åt tre väderstreck? Se filmen så får du veta!

Öppna film i nytt fönster

Bjäres fem finaste turer

På Bjärehalvön finns hela tolv olika naturreservat att besöka. Variationsrika vandringsleder av olika karaktär, längd och svårighetsgrad. Vill du maxa upplevelsen, tipsar vi här om våra fem favoritturer.

Öppna film i nytt fönster

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

Vårgolf på Bjäre

Starta golfsäsongen på Bjärehalvön! Här spelar vi redan på ordinarie greener, på banor av hög internationell klass och enastående omgivningar. Boka Golfpaket så får du avsluta golfdagen med värmande bad och närodlade smakupplevelser. En fullträff!

Läs mer och boka golfpaket

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser