Torekov

Torekov Hotell

Torekov Hotell

Spa, golf och naturnära möten

Torekov Hotell är platsen för resenärer som vill ha en långsammare takt. Hotellet ligger på den vackraste platsen i hjärtat av naturen, nära havet och den idylliska byn Torekov. Redan längs de små vägarna hit genom det kuperade landskapet och sträckta vidderna kommer känslan. Luften blir klarare, tankarna lättare, axlarna sänks.

Bjärehalvöns milda klimat och långa växtsäsong gör det möjligt att använda lokalt odlade produkter året runt. Vi älskar enkla och färska produkter tillagade i sensationella smakupplevelser. Användningen av lokala produkter från regionen är en viktig del av vår filosofi. Våra sommelierer har en bred och djup kunskap om viner och andra drycker som de gärna delar med våra gäster.

Inuti hotellets väggar är livet varmt, mysigt och du kan njuta av vårt personliga spa med helande vatten i heta japanska pooler, underbara ångbastur och en relaxavdelning med panoramafönster mot himlen och havet – spaupplevelser som gör skillnad!

Hitta hit och kontakt

Själaviksvägen 2
269 78, Torekov
Sverige

+46 431-47 16 00
info@torekovhotell.se

Hotellklass

Faciliteter

54 rum

108 bäddar

Handikappsvänliga rum

5 konferenslokaler

4 grupprum

Trådlöst internet

Restaurang med 130 sittplatser

Gym

Spa

Boka vistelse

Semestern börjar nu

ERBJUDANDE OCH PAKET

På Torekov Hotell finner du unika erbjudanden som du inte hittar någon annanstans i Skåne. Så, hur ska du spendera din tid här? Vad finns att göra, hur lägger du upp dagarna för att maxa lugnet? Lugn, vi tar hand om joxet. Du har ju semester.

Jag vill se aktuella erbjudanden

Upptäck mer

Mat och dryck

GRAM Group erbjuder ett brett utbud av restauranger värda att besöka i samband med din vistelse hos oss. Här möts storslagen havsutsikt och modern matlagning, med fokus på råvaror efter säsong och från lokala leverantörer.

Upptäck alla våra restauranger

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser