Båstad

Hotel Skansen

Hotel Skansen

Välkommen till Båstad

Händelsernas centrum på sommaren, återhämtningens tillhåll på vintern. Med panoramafönster åt havet, Bjäresmaker i köket och härliga gäster året runt, vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning. Hotel Skansen ligger i centrala Båstad, bredvid den finkorniga sandstranden och hamnen. Hotellet erbjuder boende i hotellrum, sviter, lägenheter och villor.

Välrenommerade restaurangen Sand, ett spa med varma bad och behandlingar, samt ett kallbadhus 100 meter ut i havet. Stor konferensavdelning med 26 olika mötesrum, festvåning och bankettsal. Sammanlagt har hotellet 172 rum fördelade på huvudbyggnaden, Vinterträdgården, Tennispaviljongen och Kongressbyggnaden med plats för 330 gäster. Vill du bo lite mer avskilt har vi även villor och lägenheter att tillgå.

Hitta hit och kontakt

Kyrkogatan 2
269 33, Båstad
Sverige

+46 431 55 81 00
info@hotelskansen.se

Hotellklass

Faciliteter

172 rökfria rum

Städning varje dag

Småbåtshamn

På stranden

Restaurang samt bar

6 utomhustennisbanor

Parkering (avgift tillkommer)

Spabehandlingar

Business-service

Terrass

Boka vistelse

Bar, pool och utsikt

Rooftop där Himmel möter hav

Uppe på hotellets takvåning kan du njuta året runt av varma utomhusbad, goda drinkar och skönt loungehäng – allt med vidsträckt utsikt över Kattegatt.

 

Ta mig till rooftop spa

Skäm bort din partner

Erbjudande och paket

Romantisk helg, spa med vännerna eller några aktiva dagar med din träningspartner? Ibland vill man bara lägga över planeringen på någon annan, särskilt när det är många som ska bli nöjda. Och vet du vad? Det kan du!

Jag vill boka ett paket och se aktuella erbjudande

Klass och tradition i händelsernas centrum

Bo mitt i Båstad med utblick över hav, hamn och tennis. Alla våra rum är designade för högsta möjliga känsla av komfort. Badrock och badtofflor finns på rummet, ta gärna ett dopp i poolen innan frukosten dukas upp i restaurang Sand.

Se alla våra rum

Upptäck mer

Mat och dryck

GRAM Group erbjuder ett brett utbud av restauranger värda att besöka i samband med din vistelse hos oss. Här möts storslagen havsutsikt och modern matlagning, med fokus på råvaror efter säsong och från lokala leverantörer.

Upptäck alla våra restauranger

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser