UPPLEV BJÄRE ÅRET RUNT – JANUARI

Vinterbad

JANUARI

Kom och bada i vinter

Här på Bjärehalvön är vi tokiga i att bada och gör det gärna året runt. Visste du att du kan hoppa ner i så mycket som 16 olika bad på våra tre hotell i Båstad och Torekov? Alltifrån iskalla vakar och havsbad, till varma källor och bubblande pooler.

Vare sig du gillar att bada kallt eller varmt, kan du få ditt lystmäte på Bjärehalvön i vinter. Här är lite av vad som väntar!

Hitta hit och kontakt

Vill du också vinterbada eller bara njuta av utsikten? Kolla in våra paket:

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

KALLA HAVSBAD & UPPLYFTANDE SPA

På Hotel Skansen har du Båstads ikoniska kallbadhus direkt utanför dörren. 60 meter ut i havet väntar varma bastubad och uppfriskande havsdopp. Ju kallare desto bättre, säger de som vet.

Vill du hellre sänka ner kroppen i 38 graders värme, samtidigt som du blickar ut över havet, ska du besöka Rooftop. Eller hitta lugnt och ro på spa, där japanska bad och en klöverformad inomhuspool väntar.

Spa, rooftop och kallbad på Hotel Skansen

TOREKOV HOTELL

VARMA BAD & ISKALLA DOPP, INNE OCH UTE

På mysiga Torekov Hotell kan du njuta av kalla och varma bad, både ute och inne. Den vågade värmer sig först i bastuhuset på terrassen och hoppar sedan ner i stora poolen, som vintertid håller 10 grader. Varva värme och kyla i varma pooler utomhus och inomhus, olika bastutyper och isvak.

 

Titta in i Torekov Hotells spa

HOTEL RIVIERA STRAND, BÅSTAD

SKOGSSPA & POOLHUS FÖR STORA OCH SMÅ

På Hotel Riviera Strand är barn i alla åldrar välkomna att bada precis när de vill.

Poolhuset står öppet från tidig morgon till sen kväll* och lockar med en stor inomhuspool med klättervägg och bubbelsoffa, plaskpool för de små, två japanska utomhusbad och en bastu med panoramafönster mot strandskogen. Simma lugnt – not!

* Just nu bygger vi nytt poolområde. Poolhuset är öppet som vanligt hela byggtiden, förutom 15/1–2/2 då poolhuset håller stängt.

RIVIERA KAMPANJER OCH PAKET

Hotel Riviera Strand

POOLHUSET FÅR NYA UTOMHUSKOMPISAR

Fråm 1 juni, 2024 kommer du kunna bada i en stor härlig utomhuspool på Hotel Riviera Strand. Ett efterlängtat komplement till poolhuset och havets salta dopp. Den stora utomhuspoolen byggs på innergården och omgärdas av en pergola med bar och sittplatser. Dessutom bygger vi en barnpool utomhus för våra yngsta gäster.

Poolhuset är öppet som vanligt hela byggtiden, förutom 15/1–2/2 då poolhuset håller stängt. 

Läs mer här

Allt du behöver veta om vinterbad

Är du nyfiken på hur det är att vinterbada i iskallt vatten? Här får du svar på alla dina frågor om hur det går till – och får värdefulla tips från kallbadsexperten Linda Ahlström.

Se filmen och läs tipsen

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser