Upplevelse på Bjärehalvön

Norrviken

Norrvikens trädgårdar

Naturligt vackert att besöka

Norrviken är berömd för sina vackra trädgårdar i olika stilar och tidsepoker alla med en egen känsla och upplevelse. När visionären Rudolf Abelin skapade Norrviken ville han spegla världen genom växtval, stenar och formspråk.

Trädgården har fortsatt att utvecklas och bjuder på allt från fransk elegans, österländsk mystik, japansk harmoni, tysk skötsamhet, vild romantik, och pampig barock. På området kan du också njuta av restaurangen i Villa Abelin och caféer som bjuder på magiska smaker. Norrvikens trädgårdar bjuder på nya upplevelser i takt med växlande årstider.

Hitta hit och kontakt

Kattviksvägen 233, 269 91 Båstad
+46 431 55 81 09
info@norrvikenbastad.se

Gå till hemsida

Norrviken

Skogens år

I över ett sekel har Rudolf Abelins exotiska mångfald av träd fått växa i samspel med den sydsvenska skogen. Resultatet är häpnadsväckande och det tydliga valet av barrväxter har skapat en karaktär som utgör stommen för hela trädgården.

I år uppmärksammas denna förening av anlagd elegans och vildvuxen natur med ett eget år – skogens år.

Läs mer

Smaker från Bjärehalvön

Orangeriet restaurang är en upplevelse för alla sinnen. Här serveras omsorgsfullt tillagade rätter på råvaror från regionen. På menyn finns också anpassade rätter för små magar. Njut av en god kaffe, känn doften av nybakat eller bara stilla din hunger med en lunch. Enklare rätter, drycker och fika kan du köpa i Salamander café & bar som ligger i Villa Abelin.

Ta mig till orangeriet

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser