Konferensaktiviteter på Bjärehalvön

The Game of Business

Gör konferensen ännu mer meningsfull med en aktivitet som gör gott för både laganda och medarbetare. Här på Bjärehalvön har ni skickliga aktivitetsarrangörer, toppklassiga sportarenor, milslånga stränder, storslagna naturupplevelser och ett hav fullt av äventyr. Vi hjälper er gärna med idéer på aktiviteter som passar konferensens syfte.

Kontakta oss

GRAM konferensbokning

Boka möten, konferenser och event

+46 431 55 82 88 / info@gramgroup.se

TOREKOV HOTELL | HOTEL SKANSEN | HOTEL RIVIERA STRAND

Oförglömliga havsäventyr

Med hjälp av vår aktivitetspartner Spirit Event kan ni uppleva häftiga aktiviteter både till havs och på land. Ett favorittips är att åka på sälsafari i RIB-båt till Hallands Väderö. Fantastiskt är bara förnamnet!

Läs på Spirit Events hemsida

HOTEL SKANSEN

Slå den som Serena

På Hotel Skansen i Båstad konfererar ni med centercourten direkt utanför dörren. Ordna en egen tennisturnering på legendarisk mark. Återhämta er på spa, rooftop och kallbadhuset. Fyll på energidepåerna med Bjäreprimörer på Sand. Avsluta med vätskepåfyllning i Mr G och ni känner er alla som mästare.

Konferensaktiviteter på Hotel Skansen

Hotel Riviera Strand

Sporta vid strandbrynet

Hotel Riviera Strand är som gjort för aktivitet, med ett läge som slår det mesta. Passa på och ta en walk and talk med sand mellan tårna. En bensträckare med rundpingis, avec med 8-boll och recap i poolen. Hyr cyklar och testa den nyinvigda MTB-leden. Paddla SUP på havet. Eller gå och fiska – andas in, andas ut.

Aktiviteter på Hotel Riviera Strand

Torekov Hotell

Hämta syre i Torekov

Torekov Hotell är platsen för er som vill mötas i lugn och ro, omgivna av fantastisk natur. En kort promenad bort ligger naturreservatet vid havet. Här på de karga strandängarna, med knotiga enar och bräkande får kan ni sträcka ut er på en walk and talk, måla av naturen eller ta en löprunda med Tammy.

Konferensaktiviteter på Torekov Hotell

Därför ska du vandra på Bjärehalvön

Vad är det som gör Bjärehalvön till en så fantastisk destination för vandring? Förutom att det är en sällsynt vacker plats, med över 130 kilometer markerade vandringsleder och hav åt tre väderstreck? Se filmen så får du veta!

Öppna film i nytt fönster

Vi skräddarsyr er upplevelse

Tennis anyone? Gör upp på våra tennisbanor i Båstad och Torekov. Tennisarmbåge? Då väntar havsäventyr på Kattegatt. Landkrabba? Strandkampen Bästa Mästaren är alltid en hit. Innekatt? Spinn loss med en champagneprovning, badritual eller en motiverande talare. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt utmaning för just ditt team.

Kontakta oss