Fira livet i Båstad & på Bjärehalvön

Tre hotell, en destination

Beroende på vem du är och hur dina behov ser ut har vi boende med aktiviteter som passar dig. Här finns lugnet, pulsen och familjelivet samlat på en och samma destination.

Hotel Skansen

Händelsernas centrum på sommaren, återhämtningens tillhåll på vintern. Med panoramafönster åt havet, Bjäresmaker i köket och härliga gäster året runt, vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning.

Läs mer om Hotel Skansen

Hotel Riviera Strand

Lämna alla tråkiga gamla vanor hemma – kom till Hotel Riviera Strand och koppla av i beprövad badortstradition. Här bor ni precis vid stranden i en miljö som andas ledighet och modern elegans.

Läs mer om Hotel Riviera Strand

Torekov Hotell

Torekov Hotell är det lilla personliga hotellet, med den goda maten, de sköna spaupplevelserna och den karga naturen runt knuten. Här får du tid och ro att njuta i en stillsam miljö.

Läs mer om Torekov Hotell

Smakupplevelser värda namnet

Passa på att uppleva Båstad och Bjärehalvöns fantastiska restauranger när du är här. På alla våra tre hotell finns det fler pärlor att upptäcka. När du bokar ett paket där middag ingår, får du välja fritt mellan flera olika restauranger oavsett vart du bor.

Upptäck våra restauranger

Något att uppleva för alla

Se alla upplevelser

Spela golf på Bjärehalvön

Bjärehalvön är utan att överdriva ett paradis för golfare. Här spelar du på fantastiska banor i spektakulär miljö med böljande lan…

Läs mer

Naturligt vackert att besöka

Norrviken är berömd för sina vackra trädgårdar i olika stilar och tidsepoker alla med en egen känsla och upplevelse. När visionären…

Läs mer

En fantastisk naturupplevelse

Hallands Väderö ligger en kort båtresa från Torekov. Du kan åka dit med Väderötrafikens turbåtar från Torekovs hamn, ända från ti…

Läs mer

Möten och konferens

Nytta med nöje

En konferens på något av våra hotell är inte enbart förenat med arbete. Det är något extra. Något som får våra grupper att komma tillbaka igen och igen. Det kan vara morgondoppen i Kallbadhuset. Det kan vara atmosfären. Det kan vara alla möjligheter kring mat och aktiviteter. Eller våra hängivna konferensmedarbetare, som får allt att bara flyta.

Jag vill veta mer om möten och konferens