Hotel Skansen | 24–25 septemberr 2022

Yoga Games Båstad

Yoga Games Båstad, 24–25 septemberr 2022

Skandinaviens största yogaevent till Båstad

Den 24–25 september 2022 kommer Hotel Skansen i Båstad att stå värd för Skandinaviens största yogaevent, Yoga Games. Yoga Games Båstad bjuder på ett brett program av yogaklasser med några av världens främsta yogalärare, hälsomässa och aktiviteter som kallbad, skogsbad och mysjogging längs med havet.

Yoga Games är Skandinaviens största yogaevent med arrangemang i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Etableringen i Båstad är den första utanför storstäderna. På Hotel Skansen kommer deltagarna kunna bo i direkt anslutning till eventet och ha tillgång till hotellets spa med rooftop och kallbadhus.

Under Yoga Games Båstad kommer deltagarna kunna välja mellan ett brett utbud av yogaklasser. Några av världens främsta yogalärare blandas med utvalda svenska, i ett väl sammansatt schema som passar alla nivåer. På programmet står även meditation, breathwork, kallbad i havet, mysjogg, vandring, chokladprovning på Norrvikens trädgårdar och hälsomässa med ett 30-tal utställare. Bland de mer namnkunniga yogainstruktörerna märks Hiro Landazuri, Rusty Wells, Simon Park, Johanna Hector och Francesca Golfetto. Se program

Biljetter

Biljetter till Yoga Games Båstad släpps torsdag 21 april 2022, då med boendepaket på Hotel Skansen. Biljetter utan hotellpaket är tillgängligt från 19 maj 2022.

Yoga och mindfulness vid havet

Upplev Yoga Games utbud av yogaklasser i kombination med Båstads fantastiska miljö och Hotel Skansens spa.

Boka Hotellpaket