Pressrum

GRAM Group investerar offensivt och ser ljust på framtiden - Nya uppgraderingar av anläggningar

Publicerades 10 januari 2024

 

PRESSMEDDELANDE, BÅSTAD, 4/1 2024

GRAM Group, med sin starka position inom hotell- och restaurangbranschen i nordvästra Skåne, fortsätter med omfattande satsningar på sina anläggningar och därmed också på destinationen Bjärehalvön. Med en verksamhetsportfölj bestående av tre förstklassiga hotell och sex kvalitativa restauranger, förstärker GRAM Group nu sitt engagemang för hög kvalitet och gästupplevelse genom ambitiösa renoveringar och uppgraderingar.

Bland de spännande satsningarna kan gäster till sommaren 2024 se fram emot en stor, ny utomhuspool på Hotel Riviera Strand, komplett med pergola, bar och sittplatser samt en separat barnpool. På Hotel Skansen är etapp 2 av en omfattande renovering i full gång med ett helt nytt kök, ny bar och vinvägg i restaurang Sand, förbättringar personalutrymmen och uppgradering av belysning och infrastruktur. I Huset Vid Stranden som består av Pepe’s Bodega, Papas, Papas garden, Loft samt Kristallbaren, genomförs en totalrenovering invändigt och utvändigt för att skapa en unik nöjesdestination och på Torekov Hotell har nyligen åtta superiorrum och sexton dubbelrum renoverats till skandinavisk design och harmonisk färgsättning.

Koncernchef Marcus Thuresson uttalar sig om de nya projekten: ”Vi vill hela tiden utveckla våra hotell och restauranger och vi ser pågående investeringar som bra både för att möta våra gästers önskemål samt för att förnya våra olika koncept. Vi tror starkt på vår destination samt våra anläggningar och vill  ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga och hela tiden ligga i framkant. Med dessa renoveringar och uppgraderingar stärker vi vår position och blickar framåt med tillförsikt.”

image received via email

Om GRAM Group
GRAM Group är verksamt på Bjärehalvön i nordvästra Skåne och består av Hotel Skansen i Båstad, Hotel Riviera Strand, Torekov Hotell samt restaurangerna Sand, Restaurang Riviera, Bistron, Pepe’s Bodega, Papas och Mamas. Vår vision är att skapa norra Europas starkaste destination genom gästupplevelser som kännetecknas av atmosfär, passion och personlighet. Alla hotell inom GRAM Group är miljömärkta av Svanen och certifierade av Svenska Möten. www.gramgroup.se

Ladda ner högupplösta pressbilder på gramgroup.se/press

 
image received via email PUBLIC RELATIONS GRAM GROUP
Helle Fromberg Hammarström

image received via email helle.fromberg@gramgroup.se
image received via email+46 (0)431 55 82 81
image received via email MARKNADSCHEF GRAM GROUP
Daniella Andrys

image received via email daniella.andrys@gramgroup.se

{{ PressImagesProvider.activeItem.title }}

Foto av: {{ PressImagesProvider.activeItem.photographer }}