Pressrum

Pressmeddelande: GRAM Group vinnare i turismtävling

Publicerades 4 april 2023

PRESSMEDDELANDE 31 MARS 2023

image received via emailFoto: Anders Karolyi

Hotell- och restaurangkoncernen GRAM Group på Bjärehalvön knep tre av tio priser i Travel News Wilhelmina Skoghpris, som delades ut i Helsingborg den 29 mars. Koncernens samtliga tre hotell gick segrande ur tävlingen i varsin kategori. 

Prisutdelningen hölls under besöksnäringsgalan Travel News Business Forum som arrangerades av Travel News tillsammans med Familjen Helsingborg, BRA flyg och Price My Hotel Room.

– Det är självklart mäktigt att få ett sådant här erkännande och det ska tillskrivas våra fantastiska medarbetare ute på hotellen, säger GRAM Groups vd Marcus Thuresson som själv var med och tog emot priserna under kvällen. 

– Vi har satsat mycket på att utveckla våra hotell i form nya gästupplevelser och vill alltid försöka ligga i framkant, avslutar Marcus Thuresson.

Hotel Skansen i Båstad vann ”Bästa mötesanläggning i Nordvästra Skåne” med motiveringen:

”Genomtänkt mötesanläggning med mycket kompetens, läget vid havet och deras nya rooftop spa. Det är ingen slump att många danskar väljare att konferera här. När Fehmarn Bältförbindelsen är klar kommer det att komma gäster från hela Europa.”

Hotel Riviera Strand vann ”Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra i Nordvästra Skåne”. Motiveringen löd:

”Klassiska Hotel Riviera Strand har anor från 1930-talet och var då ett av Sveriges första badortshotell. Hotellet, som ligger i Båstad på Bjärehalvön, har både pool, restaurang och diverse aktiviteter vilket gör att det passar alla åldersgrupper och typ av semester.”

Torekov Hotell vann ”Bästa spahotell i Nordvästra Skåne” med följande motivering:

”Torekov Hotell är spafantastens våta dröm. Spat är både fräscht och har en fantastisk utsikt mot havet och här är det bara att välja och vraka bland aktiviteterna, vad sägs som ett yoga- och sparetreat, storslagen vandring, golf, padel eller en båttur.”

I samma tävling vann Norrviken i Båstad priset för ”Bästa turismmotorn i Nordvästra Skåne”.

 

Om GRAM Group
GRAM Group är verksamma på Bjärehalvön i nordvästra Skåne och består av Hotel Skansen i Båstad, Hotel Riviera Strand, Torekov Hotell samt restaurangerna Sand, Restaurang Riviera, Bistron, Sands Bakficka, Pepe’s Bodega och Papas. Vår vision är att skapa norra Europas starkaste destination genom gästupplevelser som kännetecknas av atmosfär, passion och personlighet. Alla hotell inom GRAM Group är miljömärkta av Svanen och certifierade av Svenska Möten. www.gramgroup.se

Pressbilder 
Ladda ner högupplösta pressbilder på gramgroup.se/press

 
image received via email PUBLIC RELATIONS GRAM GROUP
Helle Fromberg Hammarström

image received via email helle.fromberg@gramgroup.se
image received via email+46 (0)431 55 82 81
image received via email MARKNADSCHEF GRAM GROUP
Daniella Andrys

image received via email daniella.andrys@gramgroup.se

{{ PressImagesProvider.activeItem.title }}

Foto av: {{ PressImagesProvider.activeItem.photographer }}