Pressrum

Skandinaviens största yogaevent kommer till Hotel Skansen i Båstad

Publicerades 20 april 2022

image received via email

Den 24–25 september 2022 kommer Hotel Skansen i Båstad att stå värd för Skandinaviens största yogaevent, Yoga Games. Yoga Games Båstad bjuder på ett brett program av yogaklasser med några av världens främsta yogalärare, hälsomässa och aktiviteter som kallbad, skogsbad och mysjogging längs med havet.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna erbjuda Yoga Games utbud av yoga i Båstads magiska miljö, säger Daniella Andrys, marknadschef GRAM Group / Hotel Skansen. Vi ville skapa ett nytt destinationsevent för hösten och när vi kom i kontakt med Yoga Games kändes det direkt som en perfect match.

Yoga Games är Skandinaviens största yogaevent med arrangemang i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Etableringen i Båstad är den första utanför storstäderna. På Hotel Skansen kommer deltagarna kunna bo i direkt anslutning till eventet och har tillgång till hotellets spa med rooftop och kallbadhus.

– Det som skiljer Yoga Games Båstad från våra event i storstäderna är att programmet inte bara erbjuder yoga, säger David Lejonroth, grundare av Yoga Games. Dessutom har vi fått ett helt otroligt fält av internationella och nationella yogalärare till Båstad.

Under Yoga Games Båstad kommer deltagarna kunna välja mellan ett brett utbud av yogaklasser. Några av världens främsta yogalärare blandas med utvalda svenska, i ett väl sammansatt schema som passar alla nivåer. På programmet står även meditation, breathwork, kallbad i havet, mysjogg, vandring, chokladprovning på Norrvikens trädgårdar och hälsomässa med ett 30-tal utställare. Bland de mer namnkunniga yogainstruktörerna märks Hiro Landazuri, Rusty Wells, Simon Park, Johanna Hector och Francesca Golfetto.

– Detta är bara starten för den satsning vi gör på destinationen för att ytterligare etablera Båstad och Bjärehalvön som ett attraktivt besöksmål 365 dagar om året. Den bredd som finns både vad gäller natur och terräng på Bjärehalvön, samt kontrasten på våra olika anläggningar, öppnar upp för satsningar inom många aktivitets- och intresseområden, avslutar Daniella Andrys.

Biljetterna till Yoga Games Båstad släpps torsdag 21 april 2022, då med boendepaket på Hotel Skansen. Biljetter utan hotellpaket är tillgängligt från 19 maj 2022.

Kontaktpersoner

Daniella Andrys, marknadschef GRAM Group

daniella.andrys@gramgroup.se

Helle Fromberg Hammarström, Public Relations GRAM Group
helle.fromberg@gramgroup.se, +46 (0)431 55 82 81

Pressbilder och digitala resurser

För högupplösta pressbilder, besök GRAM Groups pressrum

Yoga Games Båstad webbplats

Yoga Games Båstad hotellpaket på Hotel Skansen

Om GRAM Group

GRAM Group består av Hotel Skansen i Båstad, Hotel Riviera Strand, Torekov Hotell samt restaurangerna Sand, Restaurang Riviera, Bistron, Sands Bakficka, Pepe’s Bodega och Papas. Vår vision är att skapa norra Europas starkaste destination genom gästupplevelser som kännetecknas av atmosfär, passion och personlighet. Alla hotell inom GRAM Group är miljömärkta av Svanen och certifierade av Svenska Möten. www.gramgroup.se

{{ PressImagesProvider.activeItem.title }}

Foto av: {{ PressImagesProvider.activeItem.photographer }}