Pressrum

Torekov Hotell vinnare i internationell hotelltävling

Publicerades 13 november 2018

contentImage

Torekov Hotell har tilldelats en prestigefull titel i den internationellt ansedda hotelltävlingen World Luxury Hotel Awards. Hotellet har vunnit högsta pris i kategorin Luxury Boutique Hotel i Sverige.

– Vi är otroligt glada över att få ta emot detta pris i en kategori som mer eller mindre beskriver precis vad vi är. Långt bort från stress, trafik och betong har vi lyckats skapa en plats som talar naturens språk, som andas havsbris, där vår personal ser varje gäst och där köket arbetar med de råvaror som vi finner runt knuten, varje dag, säger Lars Henningsson, vd på Torekov Hotell.

Torekov Hotell är ett hotell med personlig touch uppfört strax utanför Torekovs bykärna, med utsikt över Hallands Väderö och Kullaberg. Med 54 rum, ett litet spa, mötesrum och en välrenommerad restaurang, fördelade på en låg hotellbyggnad som smälter in i landskapet och åtta mindre hus intill, har hotellet en näst intill familjär atmosfär. Inredningen andas lugn i både färg och form, med detaljer som för blicken till sig.

– Torekov Hotell är en pärla som vi är mycket stolta över och ser en otrolig potential i. Därför är det extra roligt att nu berätta att vi kommer att göra stora investeringar i hotellet under 2019 för att ytterligare höja den varma naturliga känslan i våra hotellrum och runt om på anläggningen. Förhoppningsvis kommer vi att kunna berätta mer om inom kort, säger Lars Henningsson.

Torekov är i Sverige en känd semesterort dit många välkända ansikten tar sig runt cyklandes endast iförda badrock på sommaren. Torekov Hotell har under åren blivit en populär plats för avkoppling, spa och uppskattade restaurangbesök för både hotellgäster, sommargäster samt åretruntboende i Torekov.

World Luxury Hotel Awards betecknas som den mest prestigefyllda tävlingen inom hotellbranschen och över 300 000 gäster världen över röstar fram vinnarna.


Om Torekov Hotell

Torekov Hotell står för lugn, natur och rekreation. Hotellet erbjuder 54 rum, spa, konferensfaciliteter, träningsmöjligheter och den välrenommerade restaurangen Bistron. Hotellet ingår i samma koncern som Hotel Skansen och Hotel Riviera Strand i Båstad – tre exklusiva hotell på en enastående destination, omgivna av hav, upplevelser och bra restauranger. Med passion, kunskap och atmosfär skapar vi Skandinaviens bredaste utbud av högklassiga upplevelser för såväl individuella gäster som grupper och företag – året om.

Helle Fromberg Hammarström PUBLIC RELATIONS GRAM GROUP
Helle Fromberg Hammarström

helle.fromberg@gramhotels.se
+46 (0)431 55 82 81
Daniella Andrys MARKNADSCHEF GRAM GROUP
Daniella Andrys

daniella.andrys@gramgroup.se

{{ PressImagesProvider.activeItem.title }}

Foto av: {{ PressImagesProvider.activeItem.photographer }}