Pressrum

Bjärehalvöns hotell- och restauranggrupp får nytt namn: Gram Hotels

Publicerades 31 december 2018

contentImage

Sedan den 1 januari 2019 är GRAM / Gram Hotels det publika varumärket för Destination Bjäre Holding AB, där Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand, Torekov Hotell samt restaurangerna Papas, Pepes Bodega och Hamnplats 3 ingår.

Tidigare ingick delar av bolagets verksamheter i hotellgruppen Scandinavian Resort, vilken delades upp i augusti 2017. Idag används namnet Scandinavian Resorts av Sälens Högfjällshotell och Gammelgården i Sälen, som också ingick i den tidigare hotellgruppen.

GRAM står för Great Ambiance Hotels. Koncernens vision är att skapa norra Europas starkaste destination, genom hotell- och matupplevelser som kännetecknas av hög kvalitet, bred variation och stor atmosfär.

Alla hotell inom Gram Hotels är miljömärkta av Svanen och certifierade av Svenska Möten. Detta är en garanti för kunder och medarbetare, att hotellen möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället.

Mer information
Läs mer om koncernens hotell och restauranger på verksamheternas egna webbplatser:

www.hotelskansen.se
www.hotelrivierastrand.se
www.torekovhotell.se
www.papasrestaurang.com
www.pepesbodega.se
www.hamnplats3.se

Gram Hotels webbplats (endast på engelska):

www.gramhotels.com


Om GRAM Group

GRAM står för Great Ambiance Hotels. Vår vision är att skapa norra Europas starkaste destination, genom hotell- och matupplevelser som kännetecknas av hög kvalitet, stark personlighet och stor atmosfär. Omgivna av hav, historia, matkultur och upplevelser. Alla med sin unika karaktär, men med en gemensam känsla. En känsla av äkthet, kvalitet och kunskap om mat, dryck, service och människor. Alla hotell inom Gram Hotels är miljömärkta av Svanen och certifierade av Svenska Möten. Detta är en garanti för våra kunder och medarbetare, att vi möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället. www.gramhotels.se

Helle Fromberg Hammarström PUBLIC RELATIONS GRAM GROUP
Helle Fromberg Hammarström

helle.fromberg@gramhotels.se
+46 (0)431 55 82 81
Daniella Andrys MARKNADSCHEF GRAM GROUP
Daniella Andrys

daniella.andrys@gramgroup.se

{{ PressImagesProvider.activeItem.title }}

Foto av: {{ PressImagesProvider.activeItem.photographer }}