Pressrum

Hotel Riviera Strand och Apollo lanserar semesterkoncept i Båstad

Publicerades 14 maj 2020

contentImage

Idag lanserar researrangören Apollo och familjehotellet Hotel Riviera Strand i Båstad ett unikt samarbete. Tillsammans erbjuder man ett semesterkoncept likvärdigt med högklassiga resortanläggningar utomlands. Här bor gästerna med Sveriges längsta sandstrand utanför dörren, i rymliga lägenhetssviter med tillgång till poolhus, familjeanpassad restaurang och Apollos rika aktivitetsutbud.

– Jag är mycket glad och stolt över samarbetet med Apollo. Vi har idag en stark profil mot familjer, golf, cykling och träning – den aktiva familjen helt enkelt. Detta gör samarbetet till en ”perfect match”. Båstad och Bjärehalvön är en fantastisk plats att vara på, med massor av härliga aktiviteter och evenemang. Jag är helt säker på att detta kommer att bli ett mycket uppskattat resmål, säger Marcus Bengtsson, vd på Hotel Riviera Strand.

Hotel Riviera Strand har valts ut tack vare sitt läge invid Sveriges längsta sandstrand, högklassiga faciliteter och ett koncept som passar alla i familjen.

– Vi är så glada över samarbetet med Gram Hotels och Hotel Riviera Strand i Båstad. Det är ett strategiskt viktigt och långsiktigt samarbete och vi hoppas kunna inkludera och utveckla fler gemensamma produkter och projekt framöver, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör på Apollo.

Apollos familjekoncept, Apollo Mondo Family, inkluderar bland annat varierade gruppträningspass, yoga, simskola enligt Svenska Simförbundets pedagogik och den lärorika och roliga barnklubben Club Polly & Mino.

Bjärehalvön och Båstad bjuder på både strand och stad i en fin kombination av långa sandstränder, mysiga restauranger och nära utflyktsmål för både familjer och vuxna utan barn. Det böljande landskapet kring Bjärehalvön passar perfekt för sportaktiviteter som cykling, tennis, vandring och golf.

Om Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera Strand är ett bekvämt familjehotell, där både barn och vuxna trivs. Hit har folk sökt sig genom åren för att hitta den perfekta blandningen av lugn och aktivitet, i en miljö som känns både avslappnad och lyxig. Här bor våra gäster precis vid stranden, med slösande generösa utrymmen. Ett poolhus med klättervägg och japanske pooler, rymliga lägenhetssviter med plats för många, moderna mötesrum, generösa lounger i modern art déco-stil och restaurang med såväl gourmetkockar som glassmaskin. Centrala Båstad glittrar i slutet av sandstranden, en snabb cykeltur bort. —– Hotel Riviera Strand är en del av Gram Hotels, där även Hotel Skansen i Båstad, Torekov Hotell samt restaurangerna Papas och Pepe’s Bodega ingår.


Om GRAM Group

GRAM står för Great Ambiance Hotels. Vår vision är att skapa norra Europas starkaste destination, genom hotell- och matupplevelser som kännetecknas av hög kvalitet, stark personlighet och stor atmosfär. Omgivna av hav, historia, matkultur och upplevelser. Alla med sin unika karaktär, men med en gemensam känsla. En känsla av äkthet, kvalitet och kunskap om mat, dryck, service och människor. Alla hotell inom Gram Hotels är miljömärkta av Svanen och certifierade av Svenska Möten. Detta är en garanti för våra kunder och medarbetare, att vi möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället. www.gramhotels.se

Helle Fromberg Hammarström PUBLIC RELATIONS GRAM GROUP
Helle Fromberg Hammarström

helle.fromberg@gramhotels.se
+46 (0)431 55 82 81
Daniella Andrys MARKNADSCHEF GRAM GROUP
Daniella Andrys

daniella.andrys@gramgroup.se

{{ PressImagesProvider.activeItem.title }}

Foto av: {{ PressImagesProvider.activeItem.photographer }}