Pressrum

Här hittar du södra Sveriges bästa vandring

Publicerades 31 oktober 2020

contentImage

Vill du veta var du hittar södra Sveriges finaste vandring? Titta på Torekov Hotells nya vandringsfilm, där fem medarbetare på hotellet visar sina favoritleder.

Bjärehalvön erbjuder variationsrik vandring med vidunderliga vyer året runt. Här finns inte mindre än tolv olika naturreservat att besöka. På Torekov Hotell kan du boka vandringspaket och har Skåneleden direkt utanför dörren. Gå längs med betade strandängar, se sälar, vandra genom trolska bokskogar och dramatiska raviner.

Se filmen på https://vimeo.com/476315306


Om GRAM Group

GRAM står för Great Ambiance Hotels och består av Hotel Skansen i Båstad, Hotel Riviera Strand, Torekov Hotell samt restaurangerna Pepe’s Bodega och Papas. Vår vision är att skapa norra Europas starkaste destination, genom hotell- och matupplevelser som kännetecknas av hög kvalitet, stark personlighet och stor atmosfär. Omgivna av hav, historia, matkultur och upplevelser. Alla med sin unika karaktär, men med en gemensam känsla. En känsla av äkthet, kvalitet och kunskap om mat, dryck, service och människor. Alla hotell inom Gram Hotels är miljömärkta av Svanen och certifierade av Svenska Möten. Detta är en garanti för våra kunder och medarbetare, att vi möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället. www.gramhotels.se


Helle Fromberg Hammarström PUBLIC RELATIONS GRAM GROUP
Helle Fromberg Hammarström

helle.fromberg@gramhotels.se
+46 (0)431 55 82 81
Daniella Andrys MARKNADSCHEF GRAM GROUP
Daniella Andrys

daniella.andrys@gramgroup.se

{{ PressImagesProvider.activeItem.title }}

Foto av: {{ PressImagesProvider.activeItem.photographer }}