Pressrum

Prestigefull utnämning till GRAM Groups tre hotell

Publicerades 22 augusti 2021

contentImage

När gästerna får tycka till rankas GRAM Groups hotell bland världens 10 procent bästa. Nu är det klart att samtliga koncernens hotell – Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell – har kammat hem utmärkelsen Tripadvisor Travellers’ Choice 2021. Ett pris som tilldelas verksamheter som konsekvent levererar utmärkt service och som helt baseras på gästomdömen.

– Fantastiskt kul! Att alla våra tre hotell har fått denna utmärkelse är ett kvitto på att vår personal har gjort och gör ett mycket bra jobb i en tuff tid, säger Marcus Thuresson, vd GRAM Group.

Utmärkelsen ges efter ett år där pandemin har påverkat hotellbranschen kraftigt genom restriktioner och snabbt skiftande förutsättningar.

– Det har varit en utmanande period på många plan, fortsätter Marcus Thuresson. Vi har hela tiden fokuserat på att hantera det löpande på ett så bra sätt som möjligt för våra gäster. Målsättningen i arbetssättet har varit på det vi kan påverka och vi har försökt vara väldigt flexibla. Det är glädjande att våra gäster har visat uppskattning i form av denna utmärkelse på våra hotell.

– Nu ser vi fram emot hösten och 2022. Konferensmarknaden ökar igen och vårt bokningsläge ser bra ut. Vi investerade relativt stort under vintern och våren för att ta våra anläggningar ytterligare en nivå och det kommer vi att fortsätta med under nästa år, avslutar Marcus Thuresson.

Genom Travellers’ Choice Awards utser Tripadvisor världens främsta reseuppevelser, baserat på recensioner och betyg som samlas in globalt under en tolvmånadersperiod. Utmärkelsen tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella de är. Priset anses mycket ärofyllt eftersom det helt och hållet grundar sig på gästomdömen.


Om GRAM Group

GRAM Group består av Hotel Skansen i Båstad, Hotel Riviera Strand, Torekov Hotell samt restaurangerna Pepe’s Bodega och Papas. Vår vision är att skapa norra Europas starkaste destination, genom hotell, restauranger och upplevelser som kännetecknas av hög kvalitet, stark personlighet och stor atmosfär. Alla hotell inom GRAM Group är miljömärkta av Svanen och certifierade av Svenska Möten. Detta är en garanti för våra kunder och medarbetare, att vi möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället. www.gramgroup.se


Helle Fromberg Hammarström PUBLIC RELATIONS GRAM GROUP
Helle Fromberg Hammarström

helle.fromberg@gramhotels.se
+46 (0)431 55 82 81
Daniella Andrys MARKNADSCHEF GRAM GROUP
Daniella Andrys

daniella.andrys@gramgroup.se

{{ PressImagesProvider.activeItem.title }}

Foto av: {{ PressImagesProvider.activeItem.photographer }}