UPPLEV BJÄRE – THE GRAM WAY

Vinterbad

Kom och bada i vinter

Här på Bjärehalvön är vi tokiga i att bada och gör det gärna året runt. Visste du att du kan hoppa ner i så mycket som 16 olika bad på våra tre hotell i Båstad och Torekov? Alltifrån iskalla vakar och havsbad, till varma källor och bubblande pooler.

Vare sig du gillar att bada kallt eller varmt, kan du få ditt lystmäte på Bjärehalvön i vinter. Här är lite av vad som väntar!

SE FILMEN

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

KALLA HAVSBAD & UPPLYFTANDE SPA

På Hotel Skansen har du Båstads ikoniska kallbadhus direkt utanför dörren. 60 meter ut i havet väntar varma bastubad och uppfriskande havsdopp. Ju kallare desto bättre, säger de som vet.

Vill du hellre sänka ner kroppen i 38 graders värme, samtidigt som du blickar ut över havet, ska du besöka Rooftop. Eller hitta lugnt och ro på spa, där japanska bad och en klöverformad inomhuspool väntar.

Spa, rooftop och kallbad på Hotel Skansen

TOREKOV HOTELL

VARMA BAD & ISKALLA DOPP, INNE OCH UTE

På lilla, mysiga Torekov Hotell – en kort promenad från den berömda badbryggan – kan du njuta av kalla och varma bad, både ute och inne.

Den vågade värmer sig i bastuhuset på terrassen och hoppar sedan ner i stora poolen, som vintertid håller 10 grader. Värm dig igen i massagepoolen, hoppa i kallbadet en andra gång och sedan vidare till japanska utomhuspoolerna innan ett tredje, avslutande kalldopp.

Titta in i Torekov Hotells spa

HOTEL RIVIERA STRAND, BÅSTAD

SKOGSSPA & POOLHUS FÖR STORA OCH SMÅ

På Hotel Riviera Strand är barn i alla åldrar välkomna att bada precis när de vill.

Poolhuset står öppet från tidig morgon till sen kväll och lockar med en stor inomhuspool med klättervägg och bubbelsoffa, plaskpool för de små, två japanska utomhusbad och en bastu med panoramafönster mot strandskogen. Simma lugnt – not!

RIVIERA KAMPANJER OCH PAKET MED POOL

Vinterbad med Linda Ahlgren

Se filmen där Linda Ahlgren, författare till "Kalla bad", berättar om tjusningen med kalla vinterbad. Inspelad på Kallbadhuset i Båstad i december 2022.

Se filmen (1:10)