Julbord och julfest

Konferens och event

Julbord och julfest vid havet 2022

Samla kollegorna vid havet för ett gastronomiskt julfirande med gnistrande atmosfär. Välj mellan våra olika festkoncept, som passar både den lilla gruppen och den stora.

Boka julbord & julfest

GRAM Group konferensbokning

+46 431 55 82 88
info@gramgroup.se

HOTEL SKANSEN I BÅSTAD

Gastronomiska upplevelser vid havet

På Hotel Skansen i Båstad njuter du av smakupplevelser och gnistrande julstämning med utsikt över havet. Här kan upp till 300 personer samlas för julfest. Du kan välja mellan två koncept där menyn serveras i sharing style för något mindre grupper eller sharingbuffé för stora och små bjudningar.

Julbord på Hotel Skansen

Torekov Hotell

Mysigt, närodlat och personligt

Välkommen på julbord med eller utan övernattning på Torekov Hotell. Med hjärtat i den skånska myllan, har våra kockar i Bistron skapat tolkningar av svenska julbordsklassiker och nya rätter i traditionens anda. Alla de olika små rätterna har ett ursprung från trakterna kring Bjärehalvön – eller är noga utvalda från små lokala producenter runt om i Sverige. Mellan allt det goda kan du koppla av på spa och njuta av naturen.

Julbord på Torekov Hotell

Hotel Riviera Strand i Båstad

Klassiskt julfirande vid strandkanten

Inför julen fylls Hotel Riviera Strand av julstämning. Lobbyn ståtar med en jättelik julgran och sprakande eldstad. Glada sällskap fyller restaurangen för att fira med alla de rätta, skånska tillbehören (och danska också, för den delen). Strand heter vår allra nyaste lokal, som är en vacker festvåning med härlig rymd och panoramafönster mot stranden. Den perfekta lokalen för slutna sällskap (40–100 gäster) att njuta julens godheter.

Julbord på Hotel Riviera Strand

Julen på Papas

Julbord vid havet

På Papas får du njuta av ett klassiskt julbord med festlig stämning och utsikt över havet. Kombinera med övernattning på Hotel Skansen som ligger granne med restaurangen. Julbord på Papas serveras torsdag–söndag 15 november till 17 december.

Boka Papas julbord

Julen på Norrviken

Skånes vackraste julbord

Inför julen smyckas hela Norrvikens trädgårdar med en sagolik ljussättning. Upplev magisk julstämning och ett traditionellt skånskt julbord i Orangeriet restaurang. Julbordet serveras mellan 30 november–18 december.

Boka julbord på Norrviken